ONZE WERKWIJZE

Ons professionele team van ProMetas heeft een bak aan marketing expertise en neemt jouw werk volledig uit handen. Wij zijn een online marketing agency in Amsterdam dat de meest recente marketingtrends nauwlettend in de gaten houdt. Dit om er zeker van te zijn dat jouw content altijd helemaal up to date is. Nieuwe kansen ontstaan op een bijna dagelijkse basis.

Wij helpen jou vanaf het absolute begin en werken de marketing strategie in zijn geheel uit. Zo gaan we voor het maximale resultaat voor jouw onderneming. Bij ProMetas werken wij bij iedere klant met een op maat gemaakt plan. Onderstaande werkwijze zijn hierbij een leidraad die wij structureel volgen.

Intake

Analyse & Strategie

Design & Develop

Testing

Delivery & Optimalisatie

Werkwijze icoon

Intake

Wij van ProMetas vinden het fijn om klanten goed te leren kennen en de wensen en behoeftes gedetailleerd uit te werken. Puur om deze redenen maken wij graag een afspraak met jouw organisatie voor een vrijblijvend intake gesprek. In dit gesprek bespreken wij de Unique Selling Points (USP’s) van jouw organisatie en achterhalen we waarmee ProMetas je van dienst gaat zijn.

Analyse

Na het intake gesprek is het tijd voor een uitgebreide analyse. In deze fase voeren wij ons onderzoek uit en ontdekken we waar de kansen liggen. Dit is zodoende ook de fase waarin de marketing strategie vorm krijgt. ProMetas is zo een marketing agency in Amsterdam dat veel waarde hecht aan een grondige analyse om tot een effectieve, toepasselijke strategie te geraken.
Werkwijze icoon
Werkwijze icoon

Design & Develop

Aan de hand van een duidelijk plan is het tijd voor de volgende fase. Hierin beginnen we met de ontwikkeling van de verschillende marketing facetten. Denk dan bijvoorbeeld aan website ontwikkeling, het opzetten van social media kanalen en het schrijven en creëren van de bijbehorende content. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de voorgestelde marketing strategie in de eerdere stap.

Testing

Testen is een cruciaal onderdeel van een succesvolle strategie. Dan pas weten we namelijk of onze creaties ook naar behoren presteren. Denk aan het testen van de functionaliteiten van de website, de effectiviteit van content en de reach van social media posts. Merken we dat er ruimte voor verbetering is? Dan stellen we ons als marketing agency in Amsterdam soepel op en zorgen we voor een snelle implementatie.
Werkwijze icoon
Werkwijze icoon

Delivery & Optimization

Na de oplevering denken wij van ProMetas al met je na over jouw online toekomst. De wereld van online marketing staat namelijk nooit stil. We zullen je voorzien van advies en indien nodig verzorgen we optimalisaties voor de huidige marketingkanalen.

LET'S TALK!

Wij van ProMetas staan als online marketing bureau in Amsterdam klaar om met jou en jouw business aan de slag te gaan. Plan een adviesgesprek in om te ontdekken of wij een match met elkaar zijn.