Creëer, innoveer & optimaliseer je website

Wij zijn ProMetas. Een full service web development bureau in Amsterdam, Nederland. Ons team bestaat uit ervaren developers, online marketeers, projectmanagers en designers. We zijn klein genoeg om een flexibele, klantgerichte manier van werken te garanderen en groot genoeg om in elke branche een specialist te hebben. Op dit moment helpen we meer dan 100 klanten bij het ontwerpen, bouwen, hosten, onderhouden en optimaliseren van hun websites. Web development en website optimalisatie vormen de basis van een succesvolle digitale onderneming. 

Benieuwd wat wij voor jou en je business kunnen betekenen? Plan een sessie met ons in en kom meer te weten rondom web development!

undraw_Web_devices_re_m8sc

LAAT JOUW WEBSITE AAN ONS OVER

Design

De basis voor elke website moeten een solide wireframe en een geadviseerd ontwerp zijn. Samen met jou bespreken onze designers, developers en online marketeers de doelen en bijbehorende doelgroep voor jouw website. We suggereren, tekenen, reviseren en presenteren zo lang als nodig is om het perfecte WordPress webdesign te creëren. De focus ligt op WordPress website development op maat.

Development

Bij ProMetas bouwen we websites op maat met WordPress software. Dit betekent dat je alle flexibiliteit en een agile manier van werken krijgt die bij WordPress horen. Op hetzelfde moment leidt dit door onze ervaring altijd tot een professionele, aantrekkelijke en onderscheidende website. WordPress website development voor specifiek jouw bedrijf.

Hosting

Op zoek naar snelle en betrouwbare WordPress hosting? Wij bieden onze klanten verschillende soorten hosting aan. Basic hosting voor de meer basic websites en premium hosting voor de grote corporate websites waar je op vertrouwt voor je sales en waarbij snelheid en veiligheid nog belangrijker zijn.

Maintenance

Het up-to-date en veilig houden van jouw WordPress-website is vaak een hoop gedoe. Wij bieden echter een onderhoudspakket met gecontroleerde updates, back-ups, beveiliging op maat en onze eigen WordPress-helpdesk. Wij doen al het werk, terwijl jij tot rust komt. Deze vorm van website optimalisatie is de toekomst.

Marketing

Op zoek naar een beter rendement op jouw website en/of marketinginvestering? Behoefte aan meer bezoekers, contactaanvragen en verkopen? Prometas helpt je graag verder. Onze ervaren online marketeers en conversiespecialisten helpen je bij het optimaliseren van jouw website. Je komt hoger in de ranking van Google, trekt meer bezoekers aan en houdt ze vast. Dit alles laat je omzet significant stijgen!

Optimization

Iedereen wil een snelle website met veel verkeer die leidt tot verkopen, maar hoe bereik je dit? Hoe zorg je ervoor dat alle verschillende elementen van je website (tekst, vormgeving, functionaliteiten, hosting, etc.) zo geregeld zijn dat ze je helpen je doelen te bereiken? Bij Prometas verzorgen we je website optimalisatie van top tot teen!

Benieuwd wat wij voor jouw online presence kunnen betekenen?
Benieuwd wat wij voor jouw online presence kunnen betekenen?

FAQ

Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening. 

WordPress is geoptimaliseerd voor het eenvoudig publiceren en aanpassen van website content. Bovendien kent WordPress duizenden verschillende plug-ins om de website optimalisatie te maximaliseren. Bijvoorbeeld op het gebied van SEO, visuele aantrekkelijkheid en de laadsnelheid van je website. 

Bij ProMetas verzorgen we een volledig pakket van website optimalisatie. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we zorgen voor een sterk design, optimalisatie voor zoekmachines (SEO), up-to-date software en nog veel meer. Het komt erop neer dat je website voldoet aan alle moderne normen om maximaal te presteren. 

Website optimalisatie tovert een doorsnee website zonder krachtige positie in de markt om tot een ware omzetmachine. Bij ProMetas stellen we als doel om zoveel mogelijk relevant verkeer naar jouw website te trekken en vervolgens te converteren tot klanten. Door alle bijbehorende processen stap voor stap te optimaliseren, ligt enorme terreinwinst binnen handbereik. 

De volledige set-up van je website is eenmalig. Daarnaast krijg je na afronding van je website ook nog een maand support erbij!

Daarnaast kunnen we onze samenwerking vervolgen met een maintenance pakket. Wij zorgen er namelijk op continue basis voor dat jouw website volledig up-to-date is. Bijvoorbeeld wat de hosting, SEO en marketing betreft. Zo kies je voor permanente kwaliteit! 

LET'S TALK!

We helpen je graag met het kiezen van het juiste pakket voor je organisatie. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.