Virtual Assistant

Heeft jouw werkweek te weinig uren? Zit je vaak nog tot in de late uren te ploeteren achter je laptop? En wil je hier verandering in brengen en meer tijd hebben om ook de leuke dingen te doen in een gemiddelde week?

Wij helpen je de balans weer terug te krijgen in je leven. De virtual assistants nemen de tijdrovende klussen graag uit handen, zodat jij weer van je welverdiende vrije tijd gaat genieten. Sommige taken hoef je simpelweg niet zelf uit te voeren. Het uitbesteden biedt dan dé uitkomst om tijd in je agenda vrij te krijgen. En dat terwijl je virtual assistant het werk minimaal even goed uitvoert!

Virtual Assistant

Waarom een Virtual Assistant inschakelen? 

De virtual assistant is de laatste jaren zeer geliefd geworden. Het is namelijk dé manier om bepaalde repetitieve, tijdrovende taken binnen een onderneming uit te besteden. Het zijn vaak deze taken die wel moeten gebeuren, maar waar weinig kennis en creativiteit bij benodigd zijn. Met andere woorden; het is zonde om hier al te veel tijd aan kwijt te zijn. Tegelijkertijd is het wel cruciaal dat het gebeurt. 

Bij ProMetas spelen we daarom slim in op deze behoefte, door een persoonlijke, virtuele assistent aan te bieden. 

Met een virtual assistant kies je voor een relatief goedkope kracht van ProMetas om de eerdergenoemde taken voor je uit te voeren. Daarbij denkt onze virtual assistant ook altijd met je mee. Bijvoorbeeld om bepaalde zaken binnen je bedrijfsvoering efficiënter aan te pakken. Zo ga je er ook op dat vlak nog eens op vooruit.

Al met al zijn de redenen om een virtual assistant van ProMetas in te schakelen dus zeer divers: 

 • Uitbesteden tijdrovende, repetitieve taken
 • Goedkope digitale ondersteuning
 • Denkt mee over optimalisatie bedrijfsvoering 
 • Zo is het om deze redenen geen verrassing dat steeds meer bedrijven met één of meerdere virtual assistants werken. Op een bepaald punt is het simpelweg de enige logische beslissing om te maken. Puur doordat het zonde is om te veel tijd, energie en mankracht te investeren in iets wat evengoed uit te besteden valt. 

  Laat dit over aan ProMetas en focus je zelf op belangrijkere zaken! 

  Save Time & Stress

  HIRE A

  Virtueel

  Geen zorgen over reistijden en de bijbehorende kosten. Zoals de naam al aangeeft; het is een virtual assistant. We hebben daarom ook alleen via de digitale weg contact met je.

  Advies

  Onze virtual assistant denkt graag met je mee. Bijvoorbeeld over hoe ze in staat zijn om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen. Je krijgt eerlijk advies op het moment dat je ergens tegenaan loopt.

  Flexibel

  Je betaalt alleen voor de uren die jij nodig hebt. 2 uurtjes per week of 2 uurtjes per maand? Beide opties zijn geen enkel probleem. Jij hebt de vrijheid om deze beslissing te maken!

  Bereikbaar

  Onze virtual assistant staat direct voor je klaar wanneer jij haar nodig hebt. Heb je dus bepaalde vragen voor ze of wil je ze op een andere manier aan het werk zetten? Dan is even kort contact opnemen voldoende.

  Betaalbaar

  We bieden onze diensten aan voor betaalbare prijzen. Je schakelt een virtual assistant tenslotte in om er winst mee te maken. Je ziet dit terug in onze tarieven.

  Minder werkdruk

  Jouw werk is onze zorg. Dankzij onze virtual assistant maak je in één klap uren extra tijd vrij. Zo krijg jij je werk-privé balans weer terug en heb je meer tijd over om je op belangrijke zaken te richten.

  Administratie

  Technisch Support

  Grafische Ondersteuning

  Uurtje factuurtje
  €60,-
  per uur
  Heb je een project dat je wilt uitbesteden of de VA niet op regelmatige basis nodig? Dan is uurtje factuurtje de oplossing voor jou. Je huurt mij in voor de uren die je mij nodig hebt. Tijdens een call zullen we de taken bespreken en een tijdsindicatie maken.
  Strippenkaart
  €55,-
  per uur
  Heb jij de VA niet iedere maand nodig? Kies dan voor de strippenkaart. De VA is flexibel in te zetten in het afgenomen aantal uren in een periode van 3 maanden. Keuze uit 5, 10, 15 en 20 uren. Meer uren mogelijk in overleg.
  Abonnement
  Meest gekozen
  €50,-
  per uur
  Heb jij op regelmatige basis de VA nodig voor ondersteuning in je bedrijf? Dan is een abonnement het voordeligst. Op deze manier worden er maandelijks vaste uren voor jou vrijgehouden. Samen maken we afspraken over de werkzaamheden en het aantal uren.

  Extra korting bij het afnemen van een abonnementen pakket

  Silver abonnement
  €725,-
  per maand
  15 uren
  Voor minimaal 3 maanden
  Betaling dient vooraf te worden gedaan
  Gold abonnement
  €950,-
  per maand
  20 uren
  Voor minimaal 3 maanden
  Betaling dient vooraf te worden gedaan

  *Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

  HULP NODIG?

  We helpen je graag met het kiezen van het juiste pakket voor je organisatie. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons of vul het contactformulier in op onze contact pagina.